Ervaringen & foto's van anderen


Hier vind je foto's  en ervaringen van klanten. Wil jij iets vertellen over jouw ervaringen met Passie Paard of heb je een leuke foto die ik op deze pagina mag zetten?

Hartstikke leuk!

Stuur een email met jou verhaal, foto of ervaring naar info@passiepaard.nl en dan zorg ik dat dat hier te zien zal zijn! :)


Sanne & Alonzo

''Al enige tijd heb ik les van Lisa. Haar benadering vanuit Centered Riding heeft mij in korte tijd al veel gebracht.

Ik ben geen 'makkelijke' lesklant. Veel dressuur oefeningen vind ik moeilijk en daarom stom! De term wijken alleen al brengt bij mij zowel afschuw als angst naar boven. Om verschillende redenen denk ik: dat kan ik toch helemaal niet? Lisa helpt mij om stapje voor stapje enerzijds het nut te zien van oefeningen en daarnaast dat ik dat best wel kan.

Ik ga dressuuroefeningen zelfs leuk vinden! Nu mijn paard nog!

 

Op dit moment zijn we bezig met de overgang naar een bitloos hoofdstel (te zien op de foto). Lisa heeft deze voor mij gemaakt omdat ik het idee had dat mijn paard last had van het bit. Ik ben er blij mee!

 

Dankjewel Lisa voor je begeleiding!''

24-01-2017

Els

''Sinds november 2015 heb ik met veel plezier les van Lisa. Ik heb daarvoor gekozen omdat ze gecertificeerd is in Centered Riding. Dit leert ze me toepassen tijdens het rijden, het loswerken of grondwerk. Ik ben ervan overtuigd dat je zelf fijn in je vel moet zitten om goed te kunnen rijden. Centered Riding helpt je daarbij. Je leert je houding en rijvaardigheden op een natuurlijke manier te ontwikkelen. Lisa begeleidt mij en mijn paard in alle rust. Dat doet ze heel vriendelijk en met veel aandacht.

Echt een aanrader om bij haar te lessen!''

21-02-2016


Over ons

  • Lisa de Kruijf, Passie Paard & meer
  • Email: info@passiepaard.nl
  • Btw nummer: NL214996050B01
  • Kvk nummer: 64949761
  • Rekening nummer:
    NL89 RABO 0307 5005 78
    t.n.v. L.M. de Kruijf

Volg ons op Facebook