Cha Cha


Cha Cha (geb. 2007) hebben we februari 2014 gekocht. Vanaf het moment dat we Cha Cha voor het eerst zagen was het al een ontzettend lief en betrouwbaar paard. Cha Cha kwam van een luxe dressuur stal waar ze veel op stal stond, dus dat was in het begin wel even wennen voor haar. Bij mij staan de paarden 24/7 buiten. Ze hebben wel de beschikking over een inloop stal maar daar maken ze weinig gebruik van. Inmiddels vindt Cha Cha het heerlijk om buiten te staan en ze geeft zichzelf regelmatig een modderbad.

Cha Cha is een perfect leer paard voor zowel jong als oud. Met beginnende ruiters is ze erg voorzichtig en wanneer de ruiter niet duidelijk aangeeft wat die verwacht van Cha Cha zal ze de hele les achter mij aan lopen. Voor gevorderde ruiters is ze ook erg leuk, ze is handig maar geeft het duidelijk aan wanneer het te moeilijk wordt of wanneer ze het niet begrijpt.

Cha Cha is rustig en betrouwbaar, ze kan soms wel wat onzeker worden wanneer ze merkt dat de ruiter het ook spannend vindt. Cha Cha haar karakter is wel meer naar voren gekomen in de tijd dat ze bij ons staat. De ene dag kan ze heerlijke ''merrie kuren'' hebben terwijl ze de volgende dag weer kalm kan genieten van aandacht.

Cha Cha's duidelijke karakter maakt haar een perfect leer- en spiegel paard.


Over ons

  • Lisa de Kruijf, Passie Paard & meer
  • Email: info@passiepaard.nl
  • Btw nummer: NL214996050B01
  • Kvk nummer: 64949761
  • Rekening nummer:
    NL89 RABO 0307 5005 78
    t.n.v. L.M. de Kruijf

Volg ons op Facebook