Krack


Krack (geb. 2004) heb ik gekregen in 2009 en is mijn eerste eigen paard. Krack was in training bij mijn instructrice destijds toen ik hem voor het eerst zag. Hij had rugproblemen en had daardoor erg moeite met het dragen van mensen. We hebben besloten om Krack te kopen van zijn toenmalige eigenaar. Bij hem liep Krack voor de marathon wagen. Hij liep altijd voorop in het vierspan omdat hij altijd zo ''hard'' ging.

 

Toen ik begon met rijden ging dit erg ongecontroleerd. Hij schrok erg veel en liep niet goed in balans. Na veel trainen (zowel op de grond als onder het zadel) en met de nodige ups en downs werd hij uiteindelijk een stuk rustiger. Hij kreeg vertrouwen in mij en zich zelf en schrikt nu haast niet meer. Hij is zichzelf beter gaan dragen en loopt veel stabieler.

Krack is een ontzettend eerlijk paard. Hij houdt van knuffelen maar kan je ook duidelijk laten zien wanneer hij het er niet mee eens is of wanneer hij iets spannend vindt. We gaan nu ook regelmatig naar het bos. Hier komen we nog wel eens dingen tegen die wat spannend zijn maar zolang krack kan vertrouwen op z'n ruiter is dit geen probleem.

 

Krack wordt niet gebruikt als les paard om op te rijden, hij wordt erg onzeker van andere ruiters op zijn rug. Hij mag wel regelmatig een grondwerk les doen, dit doet hij erg goed.

 

Ik leer nog steeds iedere dag van Krack en daarom is Krack deel van mijn team.


Over ons

  • Lisa de Kruijf, Passie Paard & meer
  • Email: info@passiepaard.nl
  • Btw nummer: NL214996050B01
  • Kvk nummer: 64949761
  • Rekening nummer:
    NL89 RABO 0307 5005 78
    t.n.v. L.M. de Kruijf

Volg ons op Facebook