Tarieven en lestijden


Op deze pagina vind je de tarieven voor les bij jou op locatie met je eigen (verzorg)paard of pony, informatie over mijn lestijden en de reiskosten vergoeding. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met mij.

Lees hier de algemene voorwaarden voor de lessen.

Lesduur en tijden

De lessen duren +/- 60 minuten. Soms zijn we met 50 minuten klaar en soms hebben we 70 minuten nodig. Uit ervaring blijkt dat we in een half uur vaak tijd te kort komen, dit is dan ook alleen mogelijk voor les klanten die heel dichtbij wonen. Ik geef in principe iedere dag les, overdag en 's avonds, met uitzondering van zondag. Het is mogelijk om op regelmatige basis te lessen, op een vaste dag en tijd. Maar af en toe een les afspreken is ook zeker een optie. Neem contact op voor de mogelijkheden in mijn agenda.

Tarieven grondwerk en rijles vanaf september 2017

Losse privéles €35,-

10 privélessen €315,-

Duo les €20,- p.p.

Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW. 

Reiskosten

Reiskosten zitten bij de lesprijs in  wanneer ik minder dan 60 kilometer moet rijden (heen- en terugreis). Als ik 10 kilometer heen moet rijden en 10 kilometer terug is dit dus 20 kilometer. Het aantal kilometers wordt berekend vanaf 3931CJ.

Boven de 60 kilometer kom ik alleen in overleg. Hier komen ook reiskosten bij.

Twijfel je of ik naar jou toe kom? Neem dan gerust contact op! Misschien ben ik wel regelmatig in de buurt en kan ik het combineren.


Over ons

  • Lisa de Kruijf, Passie Paard & meer
  • Email: info@passiepaard.nl
  • Btw nummer: NL214996050B01
  • Kvk nummer: 64949761
  • Rekening nummer:
    NL89 RABO 0307 5005 78
    t.n.v. L.M. de Kruijf

Volg ons op Facebook